пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

До Всеукраїнського дня бібліотек!

Осінній, прохолодний день 27 вересня, у бібліотеці-філії №3 НЦБС був зігрітий невимушеною атмосферою, святковим настроєм. На абонементі  затишно розмістився фотоколаж «В об’єктиві – бібліотека». Найпершими читачами стали вихованці ДНЗ №8 (завідувач Гаврилюк О.А.), для яких бібліотекар Гінчук М.М. провела екскурсію «Місто твоїх друзів». На учнів 5-х класів ЗОШ №8 чекало літературне знайомство "Мандруємо планетою з журналом і газетою".
На вшанування кращих читачів «З книгою по житті!» були запрошені мешканці селища, які читають понад 30 років, це Лідія Тимошевська, Надія та Микола Костюки, Галина Кремельська, Галина та Ігор Ширієві, Світлана Грєбєнщикова.
Приємною несподіванкою стали шановані члени клубу «Надвечір’я», які прийшли привітати працівників бібліотеки з підготовленою програмою та подарунками (голова клубу Соломянюк А.О). День відкритих дверей завершила ярмарка творчих ідей «Створюємо майбутнє разом» з депутатами селищної ради. Людмила Копачева та Наталія Зіміч запропонували цікаві ідеї для більш ефективного обслуговування старшого покоління. Секретар селищної ради Наталія Лобойко привітала працівників бібліотеки з нагоди професійного свята та вручила почесну грамоту від виконавчого комітету завідувачу бібліотеки Ларисі Боратинець. Багато приємного, цікавого було сказано про книгу, яка дає велике пізнання, і буде жити вічно у руках тих, хто любить читати!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар