четвер, 27 вересня 2018 р.

"БІБЛІОТЕК@ - ТЕРИТОРІЯ ЄДНОСТІ"


Бібліотека – це місце зустрічі не тільки з книгою, але й з людьми. Це місце як несподіваних, так і навмисних зустрічей. Ось таким і був  День відкритих дверей у бібліотеці-філії №3 НЦБС напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, який відзначатиметься 30 вересня.
Свято розпочалося бібліотечним майданчиком «НОВА КНИГА ВАС ЗДИВУЄ». Чудові книги, придбані за кошти з бюджету розвитку, зацікавили перехожих.



В цей день першими гостями бібліотеки були вихованці ДНЗ №8 (завідувач Гаврилюк О.А.), для яких працівники бібліотеки провели екскурсію «ПОЗНАЙОМТЕСЬ З БІБЛІОТЕКОЮ».



 

Кіномайданчик «КНИГА НА ЕКРАНІ" провела бібліотекар Марія Гінчук, яка ознайомила з добіркою найкращих екранізацій дитячих книг, що стали хітами дитячого кіно.  Діти з задоволенням подивились мультфільм по книзі П. Єршова «Коник Горбоконик».

           
З метою привернення уваги громади до діяльності бібліотеки та підвищення її іміджу, була проведена вулична акція «ЧАС ЧИТАТИ! БУДЬ У ТРЕНДІ!».







В рамках Дня відкритих дверей проведена загальносистемна літературна імпреза «ЛЮДИНА ВИСОКОЇ ЛЮБОВІ ТА ДОБРА» до 100-річчя від дня народження В.Сухомлинського.


На бібліотечний раут «ЧИТАЦЬКІ ДИНАСТІЇ. ПОБАЧЕННЯ У ЧАСІ», завітали члени клубу «Біля сімейного вогнища», та активні користувачі бібліотеки.


Свято завершилось запуском бажань в повітряних кульках. І ми сподіваємося, що такими цікавими, насиченими та креативними будуть всі наші робочі дні. Щиро вдячні постійним і активним користувачам за відданість бібліотеці !





Немає коментарів:

Дописати коментар