четвер, 12 вересня 2019 р.

Творча зустріч з Мирославом Дочинцем


Книга завжди залишає по собі слід. А спілкування – роздуми. Так сталося і цього разу, коли до бібліотеки-філії №3 Нововолинської ЦБС селища Благодатне завітав знаменитий прозаїк, філософ, журналіст, видавець, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, «Золотий письменник України» Мирослав Дочинець. Він упевнено займає провідне місце в списку найпопулярніших авторів сьогодення, а його твори б`ють рейтинги продажів в усіх книгарнях України.

Творчість Мирослава Дочинця легка, невимушена, справжня, духовна і філософська. Його розуміння письма і слова полягає в тому, що вони мають нести довіру. Він вважає, що людину можна зламати морально, матеріально, але її не можна зламати духовно. Тобто кожен роман Мирослава Дочинця – це аспект певного духовного піднесення.
На творчу зустріч завітало чимало людей, незважаючи на гарячі польові роботи. Кожен з насолодою слухав розповіді одну за одною і всім було цікаво, а що буде далі. Тож зустріч вдалася неймовірно приємною. Ознайомившись з творчістю автора, присутні придбали книги з автографом. Та спогади-роздуми читачів не закінчуються. Слова вдячності за зустріч висловлюють присутні до сьогодні.
Співробітники бібліотеки щиро вдячні селищному голові Олександру Топорівському за участь у заході, педагогу ЗОШ №8 Ангеліні Карась, користувачам бібліотеки, які завжди відгукуються на запрошення: Тамарі Децик, Галині Максименковій, Антоніні Соломянюк, Марії Пензовській, подружжю Галині та Степану Борисам.
Тож, якщо ви не встигли познайомитись з творчістю Мирослава Дочинця чи безпосередньо поспілкуватись, така можливість буде на Книжковому Форумі у Львові з 18 по 22 вересня, а ми щодня (крім п’ятниці і суботи) чекаємо вас у селищній бібліотеці на Миру, 11. 





















Немає коментарів:

Дописати коментар