середу, 2 жовтня 2019 р.

Бібліотека - твоє вікно у світ

У бібліотеці-філії №3 Нововолинської ЦБС селища Благодатне склалася хороша традиція – 30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, головними героями свята є читачі. Цього дня для всіх відкриті двері, особлива увага, подарунки і приємні сюрпризи.
Тож, з 10.00 працівники бібліотеки провели рекламну акцію на ринку «ТВІЙ ЧАС І КНИГА». Приємно здивовані продавчині, підібравши книгу до смаку, записались до бібліотеки.







«Мандруємо книжковим світом» під такою назвою для дошкільників ДНЗ №8 провела екскурсію бібліотекар Марія Гінчук.



Сьогодні смайлики настільки тісно увійшли в наше життя, що хто спілкується в ЗМІ, без них не обходяться. Тому, в рамках клубу «Юні фантазери», на лабораторії малювання «Смайлик посмішку дарує» учні 4-Б класу разом з класним керівником Світланою Расссадіною виготовляли смайлики на свій смак. Свої вироби вони подарували бібліотеці.




Книга і кіно тісно пов’язані між собою. Адже багато книг екранізовано. Кіно – один з найпотужніших засобів пізнання світу. Для учнів старших класів ЗОШ №8 завідувач бібліотеки Лариса Боратинець провела мистецьку годину «Пізнаємо світ через кінематограф». Захід приурочений 125-річчю з дня народження Олександра Довженка та 95- річчю з дня народження Сергія Параджанова.




Немає коментарів:

Дописати коментар