неділю, 25 жовтня 2020 р.

Біблія - книга християнства

«На початку було Слово і Слово було у Бога, і Богом було Слово. І Слово тілом сталося і замешкало між нами і ми бачили славу його».                                                                                                                                                        (Євангеліє від Іоана 1:1, 14).

Біблія – унікальна книга, вона - понад усі книги. Її мета - відкрити людям Бога та його волю. Біблія складається із 66-ти частин, які називаються Книгами. Старий Завіт складається із 39-ти Книг, які охоплюють період до Різдва Хрестового. Новий Заповіт включає 29 Книг. Новий Заповіт містить Євангеліє чотирьох євангелістів: Матвія, Марка, Луки, Івана та Дії святих апостолів. Біблія має відповіді на важливі життєві проблеми. Слово Боже – це світло, що скеровує Ваше життя на правильний шлях, пожива для душі, потіхи у дні смутку.

Сьогодні, бібліотека-філія №3 пропонує вам урок духовності «Біблія - книга християнства». До розмови-онлайн запрошений священник Православної Церкви України протоієрей Юрій Боратинець.

Немає коментарів:

Дописати коментар