понеділок, 23 серпня 2021 р.

Стравами багата Україна-мати

 Народна кухня – це  така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Тому цим здобутком треба пишатися і не забувати. Працьовитий і гостинний український народ здавна славився хлібосольством. Зайдіть до української оселі на годинку – без частування господиня не  проводить вас. Усе смачно, ситно, а головне – корисно  та невибагливо.

До 30-річчя Незалежності України в бібліотеці-філії №3 в рамках клубу «За горнятком кави» відбулося пізнавальне застілля «Стравами багата Україна-мати». На заході присутні розглянули національну кулінарію, яка має свою давню історію та славиться різноманітністю, нараховує сотні рецептів: борщі й пампушки, паляниці й галушки, вареники й ковбаси, печені та напої з фруктів і меду, відомі далеко за межами України.

Присутніх  заходу бібліотекар ознайомила з тематичною викладкою літератури "Стравами багата Україна-мати".

Немає коментарів:

Дописати коментар