Народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Тому цим здобутком треба пишатися і не забувати. Працьовитий і гостинний український народ здавна славився хлібосольством. Зайдіть до української оселі на годинку – без частування господиня не проводить вас. Усе смачно, ситно, а головне – корисно та невибагливо.
До 30-річчя Незалежності України в бібліотеці-філії №3 в
рамках клубу «За горнятком кави» відбулося пізнавальне застілля «Стравами
багата Україна-мати». На заході присутні розглянули національну кулінарію, яка
має свою давню історію та славиться різноманітністю, нараховує сотні рецептів:
борщі й пампушки, паляниці й галушки, вареники й ковбаси, печені та напої з
фруктів і меду, відомі далеко за межами України.
Присутніх заходу бібліотекар ознайомила з тематичною викладкою літератури "Стравами багата Україна-мати".
Немає коментарів:
Дописати коментар